Werken bij

Werken bij PGB Pensioendiensten betekent werken bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Met veel ruimte voor eigen inbreng, persoonlijke groei, een open sfeer en fijne collega’s. Heb je ervaring met of interesse in pensioenuitvoering en balans- en vermogensbeheer? Staat de klant bij jou voorop? Wil je jezelf blijven ontwikkelen en loop je niet weg voor verantwoordelijkheid? Kijk dan of er een vacature is waar jij op wilt reageren.

Hoe wij werken

Wij zijn ons bewust van onze omgeving en spelen in op (maatschappelijke) ontwikkelingen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij vinden het belangrijk dat jij in staat bent om je werk goed te doen. Daar horen goede faciliteiten bij, zoals een professionele werkomgeving.

Vacatures

Wil je een open sollicitatie sturen? Dat kan! Stuur je motivatie en cv naar solliciteren@pgbpensioendiensten.nl. Wie weet ontvang je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

​Ben je benieuwd geworden naar PGB Pensioendiensten? Hier lees je alles over onze organisatie. Wil je meer weten over Pensioenfonds PGB? Kijk dan op pensioenfondspgb.nl.

Sollicitatieprocedure

Transparantie vinden we heel belangrijk. Zeker als je bij ons solliciteert. Zodat jij weet wie wij zijn en waar we voor staan.