Over ons

Wij zijn PGB Pensioendiensten, de uitvoeringsorganisatie van Pensioenfonds PGB. Wij zijn een innovatieve organisatie met een sterke, open cultuur. We volgen nieuwe trends en ontwikkelingen en willen het beste resultaat voor de deelnemers bereiken door te innoveren. Met een vermogen van ruim € 37 miljard is Pensioenfonds PGB het 9e pensioenfonds van Nederland. En Pensioenfonds PGB groeit! Wij behoren tot de snelst groeiende pensioenfondsen met de overtuiging dat met een grotere omvang de belangen van de deelnemers versterkt worden. Op dit moment verzorgen wij met 300 medewerkers de pensioenen van ongeveer 450.000 deelnemers.

Waar we voor staan

We willen dat onze klanten kiezen voor Pensioenfonds PGB omdat ze zich er thuis voelen. Bij Pensioenfonds PGB beslissen sociale partners zelf hoe hun pensioenregeling er uitziet.

Wat we doen

PGB Pensioendiensten verzorgt het balansbeheer voor Pensioenfonds PGB.

Onze historie

  • In 1949 is onze rechtsvoorganger Grafische Bedrijfsfondsen (GBF) opgericht.
  • In 1953 is Pensioenfonds PGB opgericht door werkgevers en werknemers uit de grafimedia.
  • In 2011 is de uitvoeringsorganisatie gesplitst van het pensioenfonds. De wetgever wilde een heldere verdeling van taken en verantwoordelijkheden tussen pensioenfondsen (bestuur en beleid) en de uitvoeringsorganisatie. Wij gingen toen verder onder de naam Timeos.
  • In 2013 wordt Timeos een bv met Pensioenfonds PGB als enige aandeelhouder. Timeos richt zich als uitvoeringsorganisatie volledig op Pensioenfonds PGB.
  • Begin 2017 verandert Timeos in PGB Pensioendiensten. Zo stralen we nog beter uit dat we vertrouwd adviseur en uitvoerder van Pensioenfonds PGB zijn

Zo ziet onze organisatie er uit