Arbeidsvoorwaarden

Wij vinden het belangrijk dat jij in staat bent om je werk goed te doen. Daar horen goede faciliteiten bij, zoals een professionele werkomgeving. Maar ook goede arbeidsvoorwaarden. Hieronder lees je de belangrijkste arbeidsvoorwaarden van PGB Pensioendiensten.

Salaris
Je krijgt bij ons een marktconform salaris, inclusief vakantiegeld en een 13e maand.

Vakantiedagen
Werk je fulltime? Dan heb je bij ons 32 vakantiedagen. 

Pensioenregeling
Uiteraard heb je bij ons een goede pensioenregeling. Enkele onderdelen daarvan zijn:

  • Samen betalen we voor jouw pensioen: jij betaalt 5,04% en wij 21,96%;

  • Je bouwt elk jaar 1,875% pensioen op over je salaris. Een deel van je salaris telt niet mee. Dat komt omdat je later AOW ontvangt van de overheid. Daarom trekken we voor de berekening van je pensioenopbouw € 16.322 af van je salaris (de franchise);

  • Als je overlijdt ontvangt je partner 70% van het ouderdomspensioen dat je had kunnen opbouwen. Behalve als je uit dienst of met pensioen gaat. Dan vervalt het partnerpensioen;

  • Word je voor meer dan 35% arbeidsongeschikt? Dan blijf je pensioen opbouwen (tot maximaal 70% premievrije voorzetting).


Opleiding en ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Daarom is er voldoende budget voor trainingen en opleidingen. 

Flexibele werktijden
Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Dat vinden wij ook. Daarom deel je bij ons zelf je werktijden in. Ook heb je, afhankelijk van je functie, de mogelijkheid om vanuit huis te werken. 

PGB Event Club
De PGB Event Club organiseert gedurende het jaar verschillende seizoensactiviteiten. Denk aan een sinterklaasfeest en een kerstborrel.