Sollicitatieprocedure

Transparantie vinden we heel belangrijk. Zeker als je bij ons solliciteert. Zodat jij weet wie wij zijn en waar we voor staan. Wij willen op onze beurt graag weten wie jij bent en wat jouw achtergrond is. Zodat we samen kunnen beslissen of er een match is. Zo ziet onze sollicitatieprocedure eruit:

Solliciteren

Je stuurt je motivatie en cv per e-mail. Of je gebruikt de knop 'Solliciteren' op de pagina van de vacature. Binnen 2 weken ontvang je een reactie. Als jouw profiel bij de vacature past, ontvang je een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek.

Gesprekken

Je hebt jouw eerste gesprek met de leidinggevende van de afdeling waar de vacature open staat. Vaak schuift daarbij ook een HR-adviseur aan. Is dit gesprek positief? Dan krijg je een uitnodiging voor een 2e gesprek en in sommige gevallen (afhankelijk van de functie) volgt nog een 3e gesprek.

Pre-employment screening

Dit integriteitonderzoek vormt een vast onderdeel van onze sollicitatieprocedure. We trekken je persoonlijke gegevens na en vragen om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).