Hoe wij werken

Wij zijn ons bewust van onze omgeving en spelen in op (maatschappelijke) ontwikkelingen. Onze kernwaarden zijn: samen, betrokken, authentiek en helder.

Onze ambitie

Onze ambitie is een betaalbare, moderne pensioenvoorziening die op de lange termijn zo veel mogelijk koopkracht behoudt. Zie je kansen om onze dienstverlening te verbeteren? Dan zorg je ervoor dat die worden doorgevoerd. Onze enthousiaste medewerkers nemen verantwoordelijkheid en werken graag aan hun persoonlijke ontwikkeling. We werken samen door elkaar actief te betrekken en onderling kennis te delen.

Heb je ervaring met of interesse in pensioenuitvoering en balans- en vermogensbeheer? Staat de klant bij jou voorop? Wil je jezelf blijven ontwikkelen en loop je niet weg voor verantwoordelijkheid? Kijk dan of er een vacature is waar jij op wilt reageren.

Wat bieden wij jou?

Werken bij PGB Pensioendiensten betekent werken bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Met veel ruimte voor eigen inbreng, persoonlijke groei, een open sfeer en fijne collega’s.

Verder krijg je…
- een passend salaris inclusief 13e maand;
- 32 vakantiedagen (op basis van een 38-urige werkweek);
- flexibele werktijden (waaronder thuiswerkmogelijkheden);
- en uiteraard een goede pensioenregeling.

Wil je meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Lees verder.

Meer informatie?
Wil je meer weten over het werken bij PGB Pensioendiensten? Bel naar onze HR-afdeling via 020 702 42 49 of stuur een mail naar hr@pgbpensioendiensten.nl.