Sign In

Vacatures

PGB Pensioendiensten is de uitvoeringsorganisatie van Pensioenfonds PGB. Wij zijn een ondernemende organisatie waar betrokkenheid, authenticiteit en helderheid voorop staan. Dit doen we met ons vooruitstrevende beleggingsbeleid en een goede pensioenadminstratie. We brengen de klantreis in kaart en werken zo naar het beste resultaat voor onze klanten. Onze 300 medewerkers werken elke dag nauw samen voor het welverdiende pensioen van ongeveer 400.000 deelnemers.

Pensioenfonds PGB is met een vermogen van ruim € 34 miljard het 9e pensioenfonds van Nederland. En Pensioenfonds PGB groeit! Het is een 1 van de snelst groeiende pensioenfondsen van Nederland. Kom jij onze organisatie versterken? 


We hebben de volgende vacature(s):

* Pensioenspecialist Werkgeversketen
Pensioenspecialist Deelnemersketen Opbouw en Beheer
(Junior) Pensioenspecialist Frontoffice
* Informatie Analist Vermogensbeheer
* Pensioenspecialist Werkgeversketen
* Trainee Vermogensbeheer
Project Controller

Wil je een open sollicitatie sturen? Dat kan! Stuur je motivatie en cv naar hr@pgbpensioendiensten.nl. Wie weet ontvang je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.   

​Ben je benieuwd geworden naar PGB Pensioendiensten? Hier lees je alles over onze organisatie. Wil je meer weten over Pensioenfonds PGB? Kijk dan op pensioenfondspgb.nl